Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme

Blog

NAC OldStars & PLUK ! fysiotherapie: Een Sterke Combinatie

Vanaf de eerste keer dat de zestigplussers van NAC OldStars in februari 2016 het veld van een lokale amateurvereniging in Breda betraden is PLUK ! fysiotherapie betrokken bij het project. In de jaren die daarop volgden kwamen daar ook andere verenigingen uit Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Geertruidenberg bij. Nog steeds staan de fysiotherapeuten van PLUK ! fysiotherapie voor iedere NAC OldStar klaar om ze te adviseren en te ondersteunen.

 

Frans van der Brugge over de rol van PLUK ! Fysiotherapie bij het project: ‘Wij willen heel graag onze expertise die we hebben opgebouwd in de sport niet alleen ten dienste stellen van jeugdige sporters maar ook voor ouderen, zodat zij op hogere leeftijd nog steeds verantwoord kunnen sporten.’

 

Met het verzorgen van fittesten – samen met studenten van de Academie voor Gezondheidszorg van Avans – voor de wandelvoetballers verzekert PLUK ! fysiotherapie tevens dat de deelnemers verantwoord en plezierig een balletje kunnen trappen. Daarnaast is het een goed middel om de fysieke vooruitgang in kaart te brengen. ‘De expertise vanuit PLUK ! fysiotherapie zorgt ervoor dat wij zestigplussers met vertrouwen in en met kennis over hun lichaam het veld op kunnen sturen. Het is een belangrijke randvoorwaarde voor dit project’, vertelt projectcoördinator Tim Coremans over de samenwerking. Ruim honderd NAC OldStars kunnen op die manier iedere woensdagochtend onbezorgd een balletje trappen.

 

Schrijf u hier in voor de deelname aan de NAC Oldstars

 

 

 

BEWEGEN OP MUZIEK DINSDAG 09:00

Bewegen onder leiding van een fysiotherapeut
Afwisselende lessen variërend van aerobics tot conditieoefeningen en van dans tot krachtoefeningen en drink na de les een kopje thee of koffie.
In de lessen gaan we ook aandacht besteden aan balansoefeningen: over drempels stappen en door hoepels lopen, en valpreventie: het leren vallen en opstaan.

Vergroot je sociale netwerk d.m.v. beweging!
Programma afhankelijk van wensen deelnemers
Volg een gratis proefles en start na de zomer definitief
36 weken lang wekelijks op dinsdagochtend sporten met leeftijdsgenoten
Kosten bedragen €110 per jaar, voorafgaand aan het seizoen contant te voldoen

PLUK FYSIOTHERAPIE
Lage Kant 60
4817 GG
Breda
06 15 82 38 49
whitney@plukfysiotherapie.nl
Dinsdag 09:00 Start datum onder voorbehoud
36 lessen per jaar