Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
Title Image

Algemeen Fysiotherapie

Home  /  Algemeen Fysiotherapie


Fysiotherapie is gericht op het voorkomen, genezen en/of verminderen van klachten en aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Sinds 2006 kun je zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak maken bij de fysiotherapeut.

Een fysiotherapie behandeling duurt ca. 30 minuten. Tijdens de eerste afspraak brengt de fysiotherapeut de klachten in kaart. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Vervolgens wordt in samenspraak met de patiënt een plan voor behandeling opgesteld.
Indien noodzakelijk neemt de fysiotherapeut tijdens de verdere behandeling contact op met de huisarts of specialist.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en van de ernst daarvan.

Naast de behandeling van klachten besteedt de fysiotherapeut ook aandacht en zorg aan het voorkomen dat de patiënt nog eens met dezelfde problemen wordt geconfronteerd. Dit kan enerzijds door middel van instructie van oefeningen en anderzijds door aanpassingen die de belasting tijdens het dagelijkse leven, het werk of de sportactiviteit verminderen.

De laatste jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen gaande binnen de fysiotherapie. Hierin speelt de wetenschap een belangrijke rol. PLUK !fysiotherapie gaat vanzelfsprekend mee met deze laatste ontwikkelingen en vertalen deze naar onze praktijk.