fysiotherapie

Bekijk het laatste nieuws

Klachten van de voet: Hielklachten

Heeft u hier wel eens last van? Een scherpe of zeurende pijn aan de onderkant van de hiel of voetzool. Tijdens het sporten wordt het heviger, maar ook bij het opstaan na een lange tijd zitten of tijdens wandelen voelt u het wel eens.

Lees verder »

Klachten van de enkel: Verzwikking

U zult het net zien. Na een langere tijd afwezig toch weer een keer op de tennisbaan te vinden. Een bal die u niet had verwacht, waardoor u uw enkel verzwikt. Het kan zo maar gebeuren. Maar wat is er nou eigenlijk gebeurd?

Lees verder »

Wat is bindweefsel?

Je hebt vast wel eens gehoord van de term bindweefsel. Bijvoorbeeld een bindweefselmassage of dat er verklevingen in het bindweefsel zitten. Maar wat is bindweefsel nou precies?

Lees verder »

Wat te doen bij artrose

We horen het vaker om ons heen, de mens wordt ouder. Dat is aan de ene kant fantastisch! Je hebt hierdoor meer tijd om dingen mee te maken en te beleven. Het is alleen minder fijn dat je zo ook een verhoogde kans hebt om verouderingsklachten te ervaren.

Lees verder »

Wanneer helpt tapen?

Als je langs het sportveld staat zie je het vaak voorbij komen, mensen die een gekleurde of witte tape op zich hebben. Er zijn veel sporters die hier gebruik van maken en tegenwoordig is tape in alle…

Lees verder »

Heeft u wel eens last van lage rugklachten?

Eén van de meest voorkomende klachten zijn lage rugklachten en dit komt voor bij alle leeftijden. Ongeveer 50-80% van de volwassenen krijgt wel één of meerdere keren met lage rugpijn te maken in hun leven. Daarvan heeft 30% naast de rugpijn ook uitstralende pijn in de bil of in het been.

Lees verder »