Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
Title Image

Samenwerkingspartners

Home  /  Samenwerkingspartners

NAC Old Stars

In samenwerking met WIJ, Breda Actief, Teamplay NAC hebben  we in Breda “Walking Football” op de kaart gezet.
Op dit moment zijn er meer dan 125 zestig-plussers elke woensdag aan het voetballen en zodoende is men dus de gezondheid positief aan het beïnvloeden.
Minstens zo belangrijk is de aandacht voor “de derde helft” en de daarmee gepaard gaande sociale activiteiten.

Kortom, een zeer geslaagd project om trots op te zijn en we zijn voornemens de komende jaren nog meer 60+ aan het voetballen te krijgen.
Voor meer informatie zie http://www.nac.nl/257/Samenwerking-PLUK-%21-fysiotherapie.html

TV De IJpelaar

Sinds 2019 is PLUK ! fysiotherapie een samenwerkingsverband aangegaan met Tennisvereniging De IJpelaar.
Naast dat wij een driejarige verbintenis aan zijn gegaan als baansponsor wilden wij meer doen voor TV De IJpelaar te Breda.
Sport staat bij PLUK ! hoog in het vaandel, niet alleen vanwege de P van Prestaties maar ook de P voor Plezier en de sociale contacten die je er opbouwt.
Daarom houdt PLUK ! fysiotherapie wekelijks op de dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur een gratis inloop spreekuur voor de leden van TV De IJpelaar, zie https://www.tvdeijpelaar.nl/index.php?page=415&sid=1

Samenwerkingsverband PLUK ! & MyHealth, Chasseveld 9

PLUK ! fysiotherapie werkt samen met Sportschool MyHealth.
Sport en bewegen is o.a. een speerpunt binnen PLUK ! fysiotherapie en daar willen we graag onze expertise voor inzetten.
Zoals we bij de NAC OldStars de ouderen begeleiden, zo zetten we graag onze deskundigheid in voor de jonge sporters die bij MyHealth aan hun conditie, kracht en stabiliteit komen werken.
Wij verzorgen o.a. 2 gratis inloopspreekuren, zie https://www.itsmyhealth.nl/plukfysiotherapie/ ,waardoor de kans op klachten gereduceerd wordt zodat u zonder blessures aan uw fitheid kunt blijven werken.

Thuiszorg Groot Brabant

Sinds 1 oktober 2019 werken wij samen met Thuiszorg Groot Brabant (TZGB).
Hier zijn we erg blij mee, want de visie van TZGB en die van PLUK ! fysiotherapie liggen dicht bij elkaar.
De patiënt daar waar nodig ondersteunen, de vraagstelling van hem of haar centraal stellen en daarnaast bereid zijn verder te kijken en  iets meer te willen doen om het optimale resultaat te behalen.
Geen woorden maar daden !!
Binnen het pand van TZGB hebben we een behandelkamer en tevens is er een fitness ruimte waar we allerlei faciliteiten hebben om de client op een zo’n hoog mogelijk fysiek niveau te krijgen,
zie https://thuiszorggrootbrabant.nl/

Samenwerking met Zorginstelling De Leystroom

Als sinds vele jaren is PLUK ! fysiotherapie de partner van De Leystroom die de fysiotherapie verzorgt voor hun bewoners. Dit maakt PLUK ! fysiotherapie tot een bijzondere praktijk, omdat we dus buiten de eerstelijns zorg ook werkzaamheden mogen verrichten voor de tweede lijn.
Binnen De Leystroom hebben wij een praktijk die niet alleen voor de bewoners van De Leystroom ingezet wordt, maar ook voor de eerstelijns fysiotherapie voor de wijken Heusdenhout & Brabantpark.
Samen met De Leystroom zetten wij ons in om de bewoners van de wijken Heusdenhout & Brabantpark zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten functioneren, zie onder activiteiten https://www.deleystroom.nl/pg-29223-7-92239/pagina/welkom.html

Breda Wandelt

PLUK ! fysiotherapie is de samenwerking aangegaan met Breda Wandelt, een mooie organisatie die vele wandelingen organiseert voor Jong & Oud in Breda.
In de visie van Breda Wandelt kan PLUK ! zich vanzelfsprekend vinden:
Wil je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen en meer te weten komen over de stad Breda?
Gun jezelf Breda Wandelt!
Zo blijf je actief, gezellig en gezond! De wandelingen zijn ongeveer 1 uur tot 1,5 uur en hebben elke week een ander thema rondom een wijk in Breda.

Voor meer informatie, zie https://breda-wandelt.nl/recreatief-wandelen/?fbclid=IwAR2BfuawuKST_7_0VMySX2OFZ0N-yTu6-lsUh3P8x8p20zabWRH9578oKr0

Zorgvoorelkaar Breda & PLUK ! fysiotherapie

Al geruime tijd werken WIJ Breda en PLUK ! fysiotherapie samen, o.a. door het verzorgen van een Beweegadvies op Maat voor de ouderen van Breda, het organiseren van verschillende symposia “Vitaal en Gezond” en op verschillende locaties van PLUK ! fysiotherapie komen wekelijks tientallen mensen om te sporten onder begeleiding van ervaren en deskundige docenten. PLUK ! fysiotherapie draagt daardoor bij aan de fysieke fitheid van de bewoners van Breda en daarnaast worden gedurende deze wekelijkse sportmomenten de sociale contacten die er zijn  door de deelnemers zeer op prijs gesteld,
zie https://zorgvoorelkaarbreda.nl/organisaties/pluk-fysiotherapie-ijpelaar

NAH Fysionet

Vanwege de ruime expertise op het gebied van de Neurorevalidatie bij CNA en de scholingen die wij hierover in Nederland verzorgen voor zowel fysio- als ergotherapeuten zijn wij gevraagd om het NAH fysionet te versterken.
Vanzelfsprekend zijn we heel blij dat wij ons mochten aansluiten bij dit goed georganiseerde en intussen bekende netwerk met hun affiniteit voor de Neurologie, zie http://www.nahfysionet.nl/