Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
Title Image

Rolf van de Poel

Rolf van de Poel
We are here for you

Book appointment

Rolf van de Poel staat klaar om op professionele wijze uw klachten te verhelpen Mijn ervaring heb ik opgedaan in revalidatie- en trainingscentra in binnen- en buitenland.

Mijn kennis heb ik steeds verder verdiept door nascholing op het gebied van manuele therapie, osteopathietechnieken, training- en revalidatie oefenschema’s en het activeren van het zelfgenezend vermogen met o.a ontspanning- en ademtechnieken. Mijn filosofie is dat er voor iedere klacht een laagdrempelige, probleemoplossende oefening is. Steeds vaker maak ik gebruik van de bindweefseltechniek ‘fisioscissione’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van fisioscissors; een soort lepels waarmee bindweefsel kan worden beïnvloed ten gunste van uw herstel. Met deze speciaal gevormde lepels wordt extra bewegingsvrijheid gecreëerd. Het zelfgenezend vermogen van het gehele lichaam activeer ik ook met acupunctuurmassage volgens Penzel (APM). De massage is gericht op de energiebanen in ons lichaam, de zogeheten meridianen. Die meridianen lopen over de acupunctuurpunten die in deze massage niet met naalden worden geprikkeld maar met een APM massagestaafje. U krijgt dus geen naalden in uw lichaam gestoken. Zo pak ik specifieke klachten als rugpijn, vastzittende schouders en andere houdingsgerelateerde klachten op een effectieve wijze aan en probeer ik het lichaam weer in evenwicht te brengen. Ook heeft u bij mij de mogelijkheid om deel te nemen aan revalidatie fitness. Hier kunt u trainen in groepsvorm maar krijgt u een persoonlijk oefenprogramma. Zelf ben ik een sporter die genieten kan van trailrunning in de natuur, fietsen, zwemmen en yoga.

Specialisaties Algemene fysiotherapie, Ruime ervaring in de osteopathie en manuele therapie, valpreventie - BIG-registratienummer 690 3472 3504
Locatie IJpelaar