Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
Title Image

Rolf van de Poel

Rolf van de Poel
We are here for you

Book appointment

Rolf van de Poel staat klaar om op professionele wijze uw klachten te verhelpen. Mijn ervaring heb ik opgedaan in revalidatie- en trainingscentra in binnen- en buitenland.

Mijn kennis heb ik steeds verder verdiept door nascholing op het gebied van manuele therapie, osteopathietechnieken, training en begeleiding bij revalidatie en het activeren van het zelf genezend vermogen. Mijn filosofie is dat er voor iedere klacht een laagdrempelige, probleemoplossende oefening is. Zo pak ik specifieke klachten als rugpijn, vastzittende schouders en andere houding gerelateerde klachten op een effectieve wijze aan en probeer ik het lichaam weer in evenwicht te brengen. De recente ontwikkelingen op het gebied van fasciatechnieken (bindweefsel) worden door mij graag ingezet. Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de psychosomatische kijk op ‘het lichaam dat moeilijk doet’. Misschien heb je al therapie gehad, was je al in een pijnkliniek geweest of in een rugcentrum of hoofdpijnpraktijk. Misschien werd er gesproken over psychosomatische klachten, chronische pijn of zelfs een medisch onverklaarbaar syndroom. De therapie die ik aanbied is een hands-on lichaamswerk, ademwerk en laagdrempelige oefeningen uit de fysio- en yogatherapie. Met het moeilijke of ‘gepantserde’ lichaam als toegangspoort kun je met bovenstaande technieken de gebieden en triggers vinden die klachten in stand kunnen houden. Eenmaal die gebieden of triggers gevonden waarvan je je tot nu toe niet bewust was, biedt dit zeer goede mogelijkheden om een echte bewustwording en verbetering van je lichaamswelbevinden te realiseren. Graag proberen we ook samen oefeningen uit die nog verder helpen om van de klacht af te komen en die tevens een structurele verandering en onderhoud bieden om je in de toekomst lekkerder in je vel te voelen zitten: je lichaam doet weer wat je wilt. Met toestemming van een opleidingspraktijk krijgt je gratis toegankelijke huiswerkfilmpjes via internet. Tevens heb je bij mij de mogelijkheid om deel te nemen aan revalidatie fitness. Hier kun je trainen in groepsvorm maar krijg je een persoonlijk oefenprogramma. Ook begeleid ik een uur in de week een gratis wandelgroep voor ouderen en ben ik valpreventietherapeut. Zelf ben ik een sporter die genieten kan van trailrunning in de natuur, fietsen, kajakvaren, zwemmen en yoga.

Specialisaties Algemene fysiotherapie, Ruime ervaring in de osteopathie en manuele therapie, valpreventie - BIG-registratienummer 690 3472 3504
Locatie IJpelaar